کسب درآمد اینترنتی؛ ۰ تا ۱۰۰ بهترین روش ها برای کسب درآمد آنلاین

کسب درآمد اینترنتی از روشهای مختلف

نحوه کسب درآمد اینترنتی همراه با بهترین روش ها

گسترش شبکه سراسری اینترنت، فرصت های شغلی فراوانی بوجود آورده و هر فردی میتواند با هر مهارتی، از این فضا به کسب درآمد بپردازد. اما این نکته را در نظر داشته باشید که این نوع کار مانند هر کسب و کار دیگری نیازمند صبر، خلاقیت و مهارت میباشد.و کاری نیست که از آن انتظار یک شبه پولدار شدن را داشته باشید! اما میتوانید مطمئن باشید اگر روی اصول پیش بروید، در آینده میتوانید به درآمد خوبی از راه تولید محتوا در یوتیوب، وبلاگ و… برسید.

افراد زیادی هستند که فقط بخاطر انبوه اطلاعات یا اینکه اصلا نمیدانند باید از کجا شروع کنند، دچار سردرگمی میشوند و فکر میکنند کار بسیار پیچیده ای در پیش رو دارند و درنهایت به سمت این نوع کسب و کارها نمی آیند. ما قصد داریم در ادامه نحوه کسب درآمد اینترنتی را بطور کامل بررسی کنیم. پس اگر پول درآوردن از این راه جزو دغدغه های شماست، توصیه میکنم این مقاله را تا انتها بخوانید.

همچنین بخوانید:کسب و کار اینترنتی؛ بهترین راه برای کسب درآمد اینترنتی شما چیست؟

با چه ابزاری میتوانیم از این شبکه گسترده اینترنتی پول در بیاوریم؟

با چه ابزاری میتوانیم از این شبکه گسترده اینترنتی پول در بیاوریم؟

وبلاگ، فیسبوک، یوتیوب و بسیاری از ابزار دیگر وجود دارند که برای رونق دادن به کسب وکارتان به کمک شما می آیند و امکان کسب درآمد بیشتر را برای ما فراهم میکنند. در این مقاله به بررسی نحوه پول درآوردن از وبلاگ و یوتیوب میپردازیم و نحوه کار و چگونگی رسیدن به وضعیت درآمدزایی آنها را بیان میکنیم.

کسب درآمد از وبلاگ

اگر ذهنی خلاق دارید و میتوانید هر چیزی را به گونه ای تعریف کنید که برای دیگران جذاب باشد، شما برای اینکار ساخته شده اید. وبلاگ نویسی بقدری جذاب است که اکثر افرادی که با فضای مجازی آشنا هستند، یکبار هم که شده آن را امتحان کردند. اما قبل از اینکه وارد دنیای وبلاگ نویسی شوید قطعا سوالات زیادی برای شما پیش آمده، مثل اینکه؛ آیا برای وبلاگ نویسی باید آموزشی بینیم؟ ، چگونه باید وبلاگ خود را درست کنم و… در ادامه سعی میکنیم به اکثر سوالات شما پاسخ دهیم.

نوشتن وبلاگ شبیه نوشتن کتاب یا دفتر خاطرات است و افراد با توجه به سلیقه و نیاز مخاطبینشان مینویسند. قلم وبلاگ نویس حرفه ای بگونه ای است که هم نوشته مال خودش باشد و هم برای مخاطبانش جالب باشد. بنابراین سبک مطالبی که انتخاب میکنید، بسیار مهم است.

چگونه از وبلاگ خود کسب درآمد کنیم؟

چگونه از وبلاگ خود کسب درآمد کنیم؟

بگذارید قدم به قدم پیش برویم! در ابتدا برای اینکه بدانید میخواهید اینکار را شروع کنید یا نه، باید روش های درآمدی آن را بدانید. روش های مختلفی برای به درآمد رسیدن وبلاگ تان وجود دارد که در ادامه به آنها میپردازیم. اما یادتان باشد، همانطور که گفته شد، اصل اساسی در اینکار، خلاقیت و صبوری شماست!

1.در ازای تبلیغات آنلاین پول بگیرید.

یکی از رایج ترین راه های کسب درآمد، تبلیغات آنلاین است. احتمالا بسیاری از شما، تبلیغات زیادی که با بنرهای ثابت یا متحرک در لا به لای بخش های مختلف سایت گنجانده شده، را دیده اید. بزرگ ترین مزین این روش این است که به کمترین تلاش از طرف وبلاگ نویس احتیاج دارد. و فقط باید یک پلتفرم تبلیغات آنلاین بسازید و آن را به وبلاگتان وصل کنید.

باید توجه داشته باید که موضوع تبلیغی که در وبلاگ قرار میدهید با محتوای شما مرتبط باشد. و اینگونه افراد را ترغیب به کلیک کردن روی آن کنید.

2.تولید محتوای ویدئویی داشته باشید و به افراد بفروشید.

شما میتوانید با توجه به زمینه ای که در آن فعالیت دارید، محتوای ویدئویی تولید و برای تولید محتوای دیگر افراد، آن را بفروشید. و این راه حلی هوشمندانه برای کسب درآمدتان خواهد بود. مزیت این نوع درآمدزایی این است که شما بعنوان صاحب وبلاگ در قیمت گذاری مختارید و حتی مدت زمان دسترسی این ویدئوها هم در اختیار خود شماست.

از جمله این ویدئوها، که در اینستاگرام هم نمونه های زیادی وجود دارد، میتوان به آن دسته اشاره داشت که، در ساخت آنها علاوه بر موضوع اصلی، روی نام برند یا یک محصول تاکید میشود. یا کل داستان حول همین محصول یا برند میچرخد. نکته مهم و امیدوارکننده اینجاست که روز به روز افراد بیشتری به دنبال تولید همچین محتواهای ویدئویی هستند و این فرصت های شغلی شما را افزایش میدهد.

3.با نوشتن محتوای سفارشی درآمد کسب کنید!

وقتی مثلا محتوای پیج شما در مورد لباس است، با در میان گذاشتن تجربیاتتان و ایجاد فضای تعاملی بستر مناسبی برای ایجاد نفوذ و کاربرد تجاری بوجود آورده اید. و همین موضوع باعث جذب فروشگاه های کوچک و بزرگ به سمت شما میشوند تا مخاطبانتان را به مشتری خود تبدیل کنند.

پس برای انجام اینکار کافیست، یک محصول خاص را برجسته و وجه تمایز و مزیت آن بر دیگر محصولات را بیان کنید. از آنجایی که در این مورد شما به خوبی هزینه هر پست خود را میدانید،این روش، نسبت به روش اول بهتر است. به طور قطع نوع ارتباط شما با برندها و فروشگاه ها در استمرار قراردادشان با شما بسیار موثر خواهد بود.

همچنین سعی کنید قبل انجام کار قرار داد واضخی با فرد مقابل ببندید تا در ادامه راه دچار مشکل نشوید. و در آخر بگویم اگر حس میکنید، با اینگونه توصیه محصول به مخاطبینتان، باعث نقض امانت داری شان شده اید، از همان ابتدا سراغ این نوع کسب و کار نروید! زیرا مخاطبین وبلاگ شما به راحتی متوجه این موضوع خواهند شد و وبلاگ تان آسیب خواهد دید.

4.حامی مالی یا اسپانسر پیدا کنید.

در این روش لازم نیست پست سفارشی ساخته شود. بلکه باید نام اسپانسر در هدر وبلاگتان با جمله ای مثل “ممنون از حمایت …” آن برند را تبلیغ کنید و در عوض اسپانسر هم موظف به پرداخت هزینه ای که توافق کردید، است. از آنجایی که در این روش دیگر لازم نیست در مورد چیزی صحبت کنید، آزادی قلم شما حفظ میشود و ارتباط شما و مخاطبینتان بهتر صورت میگیرد. توصیه میشود در حین بستن قرارداد هزینه و حد و حدود قرارداد بصورت واضح مشخص شود.

5.کتاب الکترونیکی خود را بنویسید و آن را به فروش برسانید.

اگر قلم شما به قدری جذاب است که میتوانید مخاطبین زیادی را جذب کند، میتوانید به فکر نوشتن یک کتاب باشید. کتابی که به سلیقه مخاطبین شما نزدیک باشد. مثلا اگر نوشته هایتان در مورد گردشگری هست، میتوانید کتابی درمورد سفرهایتان و جالبترین مکان هایی که به آنجا رفتید بنویسید یا… بعد از پایان نوشتن کتاب هم میتوانید در قالب PDFاز طریق وبلاگ خود یا فروشگاه های معتبر به فروش برسانید.

6.با بازاریابی پورسانت بگیرید.

تعداد شرکت هایی که به دنبال بازاریاب میگردند روز به روز افزایش می یابد. بنابراین اگر شما جزو وبلاگ نویسانی باشید که مخاطبان خود را پیدا کردید، میتوانید به عنوان واسطه، به ازای فروش هر محصول پورسانتی را دریافت کنید. مزیت این نوع پول در آوردن برد-برد بودن آن است زیرا شما به عنوان واسطه مقداری از سود آن را برمیدارید و هیچ چیزی را از دست نمیدهید. داشتن چنین روابط وتجربه ای در آینده بسیار برای شما و ارتقای کارتان مفید خواهد بود و باعث رشد شما خواهد شد.

تمامی این موارد در صورتی اتفاق خواهد افتاد که بازدید کننده زیادی داشته باشید تا بتوانید بازدهی خوبی در هر کدام از موارد داشته باشید. بنابراین اگر میخواهید مخاطبین خود را پیدا کنید ابتدا باید قلم خوبی برای نوشتن داشته باشید و دوم اینکه حضور مناسبی در وبلاگ خود داشته باشید.

همچنین تعامل و همواره در ارتباط بودن با مخاطبین وبلاگتان تاثیر زیادی در ماندگاری و افزایش مخاطبینتان دارد. بعنوان آخرین نکته این قسمت، سئو مناسب وبلاگ و بهره مندی از پلتفرم مناسب به موفقیت شما در این راه بسیار کمک میکند و تاثیر زیادی بر روی هدایت مخاطبین توسط گوگل به وبلاگ شما میگذارد.

برای وبلاگ نویسی در چه زمینه هایی میتوانیم فعالیت کنیم؟

اینکه وبلاگ نویس در چه زمینه ای فعالیت داشته باشد، به تاثیر فعالیت شخصیتی و سلیقه خود شخص بستگی دارد. در حالت کلی، انتخاب زمینه فعالیت زیاد سخت و پیچیده نیست ولی اگر بعد مالی و درآمد زایی برای شما اهمیت زیادی دارد، این ابعاد جزو زمینه های پرطرفدار هستند:

o فشن و مدل: معرفی و نظرات درمورد انواع محصولات زیبایی و آرایش، لباس و پوشش و مراقبت از پوست و مو
o سفر و مسافرت: معرفی مکان های گردشگری و توریستی، رستوران ها، مکان های تفریحی به گونه ای که برای مخاطب جذاب باشد.
o تکنولوژی: معرفی و شناخت استارت آپ ها، توسعه وب و طراحی وب سایت، همچنین معرفی نرم افزارها و مباحث برنامه نویسی.
o کسب‌وکار: معرفی بهترین روش انجام کارهای مختلف، گزارش لحظه ای و بروز در زمینه صنایع.
o بازاریابی محتوایی: معرفی بهترین روش های سئو، کسب درآمد و نوشتن محتواهای جذاب و…
o غذاها و خوراکی ها: بیان نحوه پخت و تزیین غذاها و مواد غذایی، معرفی و نقد رستوران ها و معرفی تجهیزات آشپزخانه.
o مسائل مالی: معرفی روش های کسب درآمد، پس انداز، نحوه اختصاص بودجه برای هر کار و…
o مباحث سلامتی و کاهش وزن: معرفی روش های تغذیه درست، رژیم غذایی مناسب، ابزار ورزشی و…
o روش زندگی: بیان روش های بهبود دکوراسیون و کارایی منزل، چیدن وسائل، انجام کارهای شخصی، باغبانی و مسافرت ها.
o کارهای حرفه‌ای: معرفی دانشگاه ها، روش پذیرش گرفتن از دانشگاه های داخلی و خارجی و.. و همچنین معرفی افراد فعال در حوزه مرتبط و…
o بازی و سرگرمی: نوشتن مطالب خنده دار یا داستان کوتاه یا بلند، معرفی بازی های جذاب، انتشار فیلم، کلیپ و موسیقی و…

برای ساخت وبلاگ چه چیزی لازم است؟

مهم ترین مسئله ای که باید مد نظر داشته باشید این است که، در وبلاگ نویسی باید برنامه مشخص و دقیقی داشته باشید و همچنین رقبای خود را نیز به خوبی بررسی کرده باشید. زیرا افرادی که بدون آشنایی و برنامه مشخص وارد این کار میشوند خیلی زود ناامید شده و آن را کنار میگذارند.
بنابراین در درجه اول باید بیزینس پلن خود را طراحی کنید. بیزینس پلن همان نقشه ای است که با بررسی همه جوانب، عوامل موفقیت و شکست وبلاگ شما را پیش بینی و راه حل های ممکن را پیدا میکنید و به یک برآورد شخصی میرسید. بنابراین قبل از ورود به وبلاگ نویسی جواب خود را برای این سوالات پیدا کنید و اگر توجیه شدید که وارد این شغل شوید، بدانید که موفق خواهید شد؛

1. چه هدفی از ایجاد وبلاگ دارید؟
2. برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتتان برای وبلاگ چگونه است؟
3. قصدتان از وبلاگ نویسی صرفاً کسب ‌درآمد است یا اطلاع رسانی در حوزه‌های مختلف؟
4. محتوای وبلاگ را چه کسانی آماده میکنند؟
5. زمینه فعالیت وبلاگ چیست؟ جزئیات مطالب بیان شده برایتان مهم است یا کلیات؟
6. اگر موفق شدید چگونه از وبلاگتان پول در می آورید؟
7. برای پیشی گرفتن از رقبای خود در این حوزه په راهکاری دارید؟
8. قرار است به کجا برسید و وبلاگ در این بین چه نقشی را ایفا میکند؟

نکات پایانی وبلاگ نویسی؛

1. روی کارتان تمرکز کنید نه پول!
2. همواره در حال یادگیری باشید تا حرفی برای گفتن داشته باشید و محتوای باارزشی تولید کنید.
3. زیاد کار کنید و تا جای ممکن پیشنهاد شرکت ها را رد نکنید.
4. در شبکه های اجتماعی خوش برخورد و فعال باشید.
5. سئو و بهینه سازی وبلاگتان وجذابیت متن فراموش نشود!

کسب درآمد از یوتیوب

شبکه اجنماعی دیگری که بستر مناسبی برای کسب درآمد اینترنتی را ایجاد کرده، یوتیوب است. یوتیوب به عنوان یکی از زیرشاخه های شرکت گوگل که 68% از پول هر تبلیغ را به تولید کننده محتوا پرداخت میکند. واینگونه افراد زیادی را به استفاده از یوتیوب، برای کسب درآمد، ترغیب کرده است.

اما باید بدانید تعداد افرادی که صرفا با یوتیوب زندگی خود را میچرخانند یا با آن میلیونر شدند زیاد نیست و بسیاری از حساب های کاربری هیچ درآمدی ندارند. در واقع یوتیوب قوانین سخت گیرانه ای برای پرداخت پول به یوتیوبرها دارد.و بخاطر این است که افرادی هدفمند و حرفه ای به درآمدزایی و موفقیت در این شبکه اجتماعی برسند.

روش های کسب درآمد در یوتیوب

روش کسب درآمد از یوتیوب

اولین گام برای داشتن کانال درآمدزایی، مجموعه ای از مخاطبین وفادار است که همواره محتوای شما را ببینند و بازدید کانال شما را بالا ببرد. توصیه ها و مطالبی که در مورد تولید محتوای وبلاگ گفته شد، اینجا هم صحت دارد و نیا به تکرار مکررات نیست. در واقع مخاطب جذب محتوای با کیفیت میشود. پس باید روی محتوای تولیدی خود وقت کافی گذاشته باشید.

1.کسب درآمد از تبلیغات

قوانین یوتیوب برای پرداخت پول یوتیوبرها، عبارتند از؛
o تعداد مشترکان شما باید حداقل ۱۰۰۰ نفر باشند.
o ویدئوهای یکسال اخیرتان حداقل باید 4000ساعت دیده شده باشند.
o به عنوان کاربر یوتیوب باید از قوانین آن پیروی کنید.
o قانون کپی رایتینگ بسیار حساس است پس در انتخاب محتوا، موسیقی و… باید دقت بسیاری داشت.
o برای پرداخت پولتان باید درآمد حداقل 100دلار باشد.

برای اینکه یوتیوب محتوای شما را بررسی کند، در وهله اول باید در برنامه Partner Program ثبت نام کنید. اینگونه یوتیوب به بررسی عملکرد، محتوا و مخاطبین کانالتان میپردازد. و به محض اینکه شرایط درآمدزایی کانال را پیدا کردید، مجوز برایتان صادر میشود. پس از آن باید در یوتیوب وارد اکانتتان شوید، قسمت Monetization را فعال و اکانتتان را به AdSense وصل کنید. اینگونه میتوانید از این امتیاز یوتیوب استفاده و از محتوای تولیدی خود کسب درآمد کنید.

نکات مهم؛

1. از آنجایی که ما در تحریم به سر میبریم! برای اتصال به AdSense باید از طریق واسطه یا شخصی در خارج کشور اینکار را انجام دهید.
2. نوع محتوای شما بسیار مهم است. محتواهایی درمورد تبلیغ مواد مخدر، نژاد پرستی یا … بسازید یا قانون کپی رایتینگ را نقض کرده باشید، از طرف یوتیوب رد میشود.
3. یوتیوب انواع مختلفی برای نمایش تبلیغاتش دارد. این تبلیغات میتوانند بصورت کارت کنار ویدئو، نمایش تبلیغ قبل ویدئو اصلی یا بنر شناور روی تصویر ویدئو میباشد. اینکه کدام را انتخاب کنید دست خودتان است و باید انتخابتان بگونه ای باشد محتوایتان را جذاب کند.
4. برخی کاربران اکانت Premium دارند و تبلیغات برایشان نشان داده نمیشود. اما یوتیوب در ازای وقتی که آنها برای تماشای ویدئو شما میگذارند به شما پول میدهد!

2.روش های دیگر کسب درآمد از یوتیوب

منبع اصلی و رایج برای کسب درآمد از یوتیوب همان تبلیغات است.اما روش های دیگری نیز وجود دارند که ریسک بیشتری دارند و در ادامه به توضیح آنها میپردازیم.

o راه اول گرفتن هزینه اشتراک از مخاطبانتان است. اگر شما مخاطبان زیاد و وفادار دارید میتوانید این نوع کسب درآمد را امتحان کنید. به گونه ای که با ثبت نام در سرویسی مانند Patreon کاربران فقط در صورت پرداخت هزینه قادر به دیدن ویدئوهای شما باشند. این درآمد هر چقدر هم کم باشد، منبع درآمد ثابتی برای شما خواهد بود.

o فروش واسطه ای، جذب اسپانسر و همچنین تولید محتوای سفارسی، از جمله راه های دیگر کسب درآمد است. این گونه تبلیغ درست همانند توضیحات قسمت وبلاگ میباشد و باید همان کارها را اینبار در قالب ویدئو یوتیوب انجام دهید.

به گونه ای با تولید محتوایتان بصورت مستقیم یا غیر مستقیم به تبلیغ برند یا محصولی میپردازید. پیش نیاز همه این ها، پیدا کردن جامعه مخاطبانیست که بتوانند به شما اعتماد و بخاطر اعتمادشان به شما به سمت برند یا محصول کشیده شوند.

نحوه تولید محتوای ویدیویی

در تولید محتوای یوتیوب باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

1. قبل از شروع کار، هدفتان را مشخص و برنامه ریزی جامعه ای درمورد نوع فعالیتتان داشته باشید.
2. همواره تولید محتوای جذاب و با کیفیت اولویت اولتان باشد.
3. جامعه هدف خود را دقیقتر انتخاب کنید. شما باید بدانبد با چه گروه افراد و سلایقی رو به رو هستید.
4. ارتباط و تعامل خوبی با مخاطبینتان داشته باشید و فضای دوستانه ای با کاربران بسازید.
5. در انتخاب کلید واژه، برچسب و عنوان ویدئو بسیار دقت کنید. زیرا در هدایت مخاطبین توسط گوگل به سمت کانال شما بسیار پراهمیت هستند.
6. در بین محتواهای یوتیوب، تولید ویدئو هایی در رابطه با موارد همچون: فیلم گیمرها، فیلم های آموزشی و ویدئو بررسی محصولات و نقد و بررسی شان، بسیار پرطرفدار هستند.

توجه داشته باشید در ابتدا خودتان را کاملا توجیه کنید که دلیلتان برای ورود به این حوزه چیست. پس از آن با توجه به اینکه اصولی که برای تولید محتوا در قسمت وبلاگ ذکر شد محدود به آن فضا نیست و باید در قالب های مختلف تولید محتوا به این اصول توجه و آن را رعایت کنیم، محتوای باکیفیت و جذاب بسازید.

در این مقاله تلاش کردیم راه های کسب درآمد از طریق وبلاگ و یوتیوب را توضیح دهیم و تا حدودی به سوالاتی که ممکن بود برایتان پیش بیاید، پاسخ دهیم. در مقاله های بعدی سعی میکنیم به راه های کسب درآمد از فیسبوک، لینکدین و توییر بپردازیم و به شما کمک کنیم کسب و کار اینترنتی مناسب خودتان را راه اندازی کنید.

همچنین بخوانید: آینده شغلی برنامه نویسی

منابع: نوین | زومیت | کار نوین

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سلام. سایت و پست‌های خوبی دارید اما هنوز یک‌سری ایراداتی دارند. عدم رعایت برخی نکات نگارشی مانند نیم‌فاصله که نیازمند ویرایش است. برخی بخش‌های سایت نیز همچنان فعال نیستند اما مطمئناً به مرور کامل خواهند شد. پیشنهاد می‌کنم حتماً بخش «تعرفه» هم اضافه کنید.

    • سلام وقتتون بخیر، ممنونم از نظر شما دوست عزیز؛ بله یکسری تغییرات روی سایت درحال انجام هستند. انشاالله در روزها و هفته های اینده تغییرات بسیار زیادی در سایت خواهیم داشت:)

دیدگاهتان را بنویسید

تخفیف ویژه برای طراحی وبسایت و سئو وبسایت